Zamieszczone przez Maru 123
[O1] Oświetlenie bagażnika
Zwiń
X
-
[O1] Oświetlenie bagażnika
Dzisiaj po wyjeciu polki tylnej stwierdzilem nie gasnace oswietlenie bagaznika (co tlumaczy szybkie rozladowanie aku ) . Ale teraz nastepny problem co moze byc tego przyczyna , czy w zamku klapy tylnej jest taki sam mikrowylacznik co w drzwiach ktory da sie wymienic czy pozostaje wymiana zamka lub inne przyczynyJeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
-
-
rogoz, światło odłączyłem poprostu wymontowałem żarówkę . Pytam aby być pewny demontując zamek bo troche pogoda nie taka aby robić to przy samochodzie a zostawić go z otwartym bagażnikiem przed blokiem to niezabardzo :szeroki_usmiechJeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Witam.
Odświeżę trochę temat.
Mianowicie po zamknięciu klapy bagażnika, nie gaśnie podświetlenie.
Rozebrałem zamek, i okazało się że jest pęknięty ten biały plastik który dociska taki czarny, który schodzi na mikrostyk podczas zamykania klapy.
W związku z tym mam pytanie. Czy można gdzieś dokupić sam ten plastik który chodzi na metalowym bolcu ze sprężyną, lub ktoś z Was przerabiał ten temat, i ma jakiś sprawdzony patent żeby to miało „ręce i nogi”.
Kupno nowego zamka raczej odpada ze względu na cenę :shock:Była O1 AGR
Jest O1FL ALH
Komentarz
-
Komentarz